Attipas je v svetu zelo priljubljen otroški čevelj in je končni izdelek 7 – letnih raziskav in razvoja podjetja Wildcat Co.Ltd, na Univerzi v Seulu. Gre za blagovno znamko otroških copatkov, ki so namenjeni vsem dojenčkom in otrokom do 30 mesecev.

Attipas čevelj pomeni udobje in varnost otroških stopal. Je zračen, lahek, prilagodljiv in ne drsi. Posebno oblikovan podplat zagotavlja premikanje otroških prstkov in otroku omogoča stabilno ter pravilno hojo.

Copatki za dojenčke in otroke Attipas so iz materialov najvišje kakovosti in ne vsebujejo škodljivih snovi (razvidno iz certifikatov).

Attipas otroška obutev se lahko uporablja kot notranja (copati za vrtec / doma) ali kot zunanja (čevlji za suho vreme) obutev. Ko jih bodo otroci obuli, bodo imeli občutek,da imajo obute nogavice.

Vsak par otroških čevljev Attipas je pakiran v edinstveno prosojno embalažo z rdečo pentljico. Copatki so primerno darilo za novorojenčke, dojenčke ter otroke in tako z nakupom Attipas otroške obutve, ne boste potrebovali prav ničesar več, da razveselite mlade nadebudneže ali starše.

V naši otroški trgovini želimo to zanimivo odkritje deliti z vami, saj otroci s temi copatki pridobivajo občutek gibanja ter spoznavajo omejitve in zmožnosti svojega telesa. Hkrati pa jim pisane barve in igrivi vzorci naredijo svet pisan in vesel.