WiFi Smart Pritisni Gumb Stikalo 2-Way RF433 Zid Plošča Oddajnik Kit Smart življenje Tuya App Nadzor Dela z Alexa googlova Domača stran

€6.36

-44%

€11.36

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: stikalo tuya, doma smart, cigare plakat, nastavite možnost wifi, žice stensko stikalo, ozadje za rojstni dan, vrata tuya smart, bluetooth audio control stikalo, sonoff f.o.b., zigbee.

WiFi Smart Pritisni Gumb Stikalo 2-Way RF433 Zid Plošča Oddajnik Kit Smart življenje Tuya App Nadzor Dela z Alexa googlova Domača stran

Za Moes

Značilnosti Izdelka:

1.Smart App Remote Control:2-Način multi-nadzor združenje za drugo smart stikalo v Smart Življenje Tuya App za druga preprosta smart control.Priročno nadzor vaš luči in osvetlitev kazalnik z brezplačno mobilno "Smart Life"telefon App ne glede na to, kje ste.(Združljiv z operacijskim sistemom Android in iOS.)Prav tako lahko enostavno delite s svojo družino za nadzor vaš luči skupaj s Smart App.

2. Hands-Free Glasovni Nadzor: Združljiva z Amazon Alexa in Google Doma za enostavno glasovni nadzor, ko so vaše roke niso prosti,ki zagotavljajo pametno življenje z veliko bolj priročno.

3. Preprosto Potisnite Gumb za Upravljanje: Z nekoliko spremenjen videz, kot tradicionalni stikalo,je ' e samo v redu za nas, da se preprosto dotaknite nadzor z naših rokah kot glavno stikalo,ki ustreza za staro toliko.Poleg tega zid plošča oddajnik lahko tudi delo s stikalom po končani seznanjanje vaše stikalo kot obratno stikalo,tako da se doseže dvojni priročnik za nadzor vaš stikalo.

4. Ne-poseganje, Način Nadzora: Razlikuje lastnosti iz tradicionalnih skupnih stikalo,to smart stikalo je lahko, da se pod nadzorom različne načine sam z najboljšo vrednost.Vsak nadzor način, da je sposoben za samostojno delo,ki zagotavlja veliko bolj priročno in celovit nadzor način, da se vaš pametni dom.

5. Časovnik Nastavitev: prevzemite popoln nadzor nad vaš Dom in Pisarno luči inteligentno s timer funkcija na vašem App,ki ima v lasti 5+1+1 dan programabilni urnik, tako da lahko načrt točen čas, vnaprej za vklop ali izklop lučk samodejno.Samodejni vklop/izklop funkcija vam ponuja možnost odštevanja 1 min/5mins/30mins/1hour itd.

A ttention:

WiFi+RF433 Stikalo(Glavno Stikalo): WiFi+RF433 smart stikalo, ki ima v lasti vse pametne funkcije, inteligentno krmiljenje vaš luči.Torej, to je glavno stikalo za povezane naprave,kot tudi sprejemnik za steno plošči stikalo, ker RF433 funkcijo.

Stenska Plošča Oddajnik(Podpredsednik Stikalo): zid plošča oddajnik je obratno stikalo, ki je že seznanjena, da je glavno stikalo za vklop/izklop vaš luči, kot enostavno preklopite v drug enostaven način,vendar se doesn ' t lastno koli wifi smart funkcije.

Pakiranje Vnos:

MOES Smart Steklena Plošča na Dotik Stikalo(1Pack)

2*Vijaki

Hitra navodila za namestitev

Značilnosti:

Programabilni Urnike

Hands-free Glasovni Nadzor

APP Remote Control

Touch Kontrole

Stenska Plošča Oddajnik Nadzor

Svetovanje naše podrobna navodila,lahko enostavno namestiti.

Q&A:

1.Q:Kaj pa stara, ki je pravkar don ' t vem, kako uporabljati Aplikacijo za nadzor?

A:Za staro,kot tudi mali otroci,zid plošča oddajnik z enako videti kot stikalo izbirno za njih, da z lahkoto nadzirate vaš stikalo.Preprosto seznanite preklopite na stenski plošči oddajnik.

2. Q:ali dobim nadzor stikalo, če me ni doma?

A:Da, lahko na daljavo nadzirate vaš stikalo in preprosto ga vklopite/izklopite kjerkoli,kadarkoli.

3. Q:ali dobim program, urnik sam?

A:Ja,naš pritisni gumb stikala za programiranje.Vi ste sposobni za program vaš urnik prosto.

4. Q:D oes to delo z G oogle H ome?

A : Ja,to ne.In it ' s združljiva tudi z Alexa.

5. V:ali Lahko uporabljam nevtralno žice ?

A:Ja,nevtralno žice je potrebno za naše stikalo .

6.Q:Ali moram kupiti stenske plošče, da se ujemajo s stikalom?

O:Ne,ni potrebe za vas, da kupite kot je komplet, ki stikalo in zidne plošče so se združile.

Vhodna napetost AC100-240V,50/60HZ
Material Plastični
Delovna Napetost AC100-240V,50/60HZ
Nazivna Obremenitev Skupna obremenitev 3500W
Značilnosti Pametni Daljinski Upravljalnik
Blagovna Znamka MOES
delovna temperatura 0 Celzija~40 Stopinjah Celzija
Garancija 2 Leti
Trenutno 10A
Postavka Vrsta Stikala
Glasovni nadzor Amazon Alexa Echo/googlova domača stran
App Smart life/Tuya
Brezžična Vrsta Wi-Fi 2,4 GHz
Sistem Za Podporo Android\iOS
Številka Modela WiFi+RF EU Stikalo
Trenutni Tip 10A
Preklop Vrsta Pritisni Gumb Stikalo
Poraba energije Manjša ali enaka 0,5 w
Certificiranje ROHS

Podobni izdelki