Hišne Pse Suho Čiščenje Prahu Za Enkratno Uporabo Tuš Gel, Šampon Enostavno Čiščenje Antibacteriano Razkuževanje Deodorant

€8.43

-46%

€15.90

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: pet šampon, filigransko ornament, šampon za psa, naravne jjeza ikiwa, pes suhi šampon, vezi hišni ljubljenčki, antiseptične gel f, pohištvo nasloniti, pica suho marker, šampon za lase.

Hišne Pse Suho Čiščenje Prahu Za Enkratno Uporabo Tuš Gel, Šampon Enostavno Čiščenje Antibacteriano Razkuževanje Deodorant Opis Izdelka:

Velikost: 170 g

[Primerno]: Splošno za mačke in pse [Rok]: 3 leta

Značilnosti:

1. Protibakterijsko in antipruritic brez pranje, deworming, dezodoriranje, varno in nestrupeno območje za preprečevanje hladno

2. Hišni ljubljenčki ne bodo nikoli uživali v kopanje, tako da tukaj imamo posebne hišne brez vode z dodatno dodano, kar pomeni, da je popolnoma varno in mehko za hišne ljubljenčke.

3.Ta rešitev brez izpiranje, ki omogoča enostavno čiščenje, ki absorbira umazanijo iz vašega ljubljenca plašč s funkcijo

4. Peščene luknje so primernejše za oblikovanje, in so lahko enakomerno posuje na hišne ljubljenčke, s stiskanjem rahlo.

5. Kopalna kad, antibakterijsko in antipruritic, deodorant in deodorant.Pozimi lahko prepreči prehlad več in da hišni ljubljenčki las, čistejše in bolj dišeče.

[Izdelka function]: lahko učinkovito odstranite pet fur umazanijo in odvečno olje, protibakterijsko in srbenje, deworming in deodorization, pozimi lahko prepreči prehlad, da hišni ljubljenčki las, čistejše in bolj dišeče, suhe pasje v prahu Udarci nosečnosti pes, hladno bolan pes.

[Uporabi]: Potresemo s suho čiščenje prahu enakomerno na hišne, rub proti lase s kadjo krtačo za nekaj minut, in nato uporabite glavnik za nemoteno ven.

Previdnostni ukrepi:

1. Ne uporabljajte za druge namene kot za hišne nege.

2. Izdelka ne hranite na dosegu otrok.

Paket Vključuje:

1 x 1 kos

Funkcija 4 pes izdelka
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 2 Suho čiščenje prahu
Blagovna Znamka panDaDa
Številka Modela jjeza
Vrsta Psi
Funkcija 3 anti lice
Funkcija 1 Deodorant
Funkcija 5 Hišne Prhljaj Odstranjevalec Spreji

Podobni izdelki