Gimbal Kabel za za Fantom 3AP/3S/3SE Popravilo Kit Del za DJI za Fantom 3AP/3S/3SE brnenje Pribor brezplačna dostava

€12.50

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: gimbal phantom, gimbal fantom 2, esp8266 qfn, zrak gred, kabel mavic mini, mg 1s, esp serijska wifi brezžični adapter, gimbal fantom 3 standard, tzt wifi, d1 mini pro.

Nasveti

1: Smo toplo vam povem, pred nakupom proizvodov, Prosimo, potrdite ustrezno model, ki ga kupite, potrjujejo na videz sliko in opis , Nato dosledno za nakup .Če ste ugotovili, da model in fotografij ne dogovoriti s prodajalcem, opis, prosim, obrnite na službo za potrditev jasno pred nakupom, da se ne povzroči izguba časa in denarja.

2: Naši trgovini prodaja digitalne fotoaparate, kamere gibanja, antenski fotoaparat, kamera dtones, in vse DSLR Fotoaparata in dodatkov , če ga ni mogel najti izdelke, ki jih potrebujete v naši trgovini, se, prosimo, obrnite na našo spletno storitev za stranke, vam bodo pomagali vaše celotno srce in dušo.

3: Po delih, ki jih kupite imajo težave s kakovostjo, prosimo, obrnite na spletno storitev za stranke prvi, ponujamo brezplačno tehnično podporo.Omogoča slove neuspeh težave skupaj .

4: Po nakupu izdelkov, Prosimo, bodite zelo pozorni na logistics informacije, boste morda potrebuje, da poberem svoje pakage v osebo pravočasno na lokalni poštni, če niste v času gredo na lokalni poštni, je pakage se bo vrnil nazaj na Kitajsko, Kupci pojdi na poštne v času, v osebo, da poberem svoje pakage s svojo številko za sledenje , hvala za vašo pozornost.

Gimbal Kabel za za Fantom 3AP/3S/3SE Popravilo Kit Del za DJI za Fantom 3AP/3S/3SE brnenje Pribor brezplačna dostava

Združljiv Brnenje Blagovne Znamke DJI
Velikost 1
Številka Modela za Fantom 3AP/3S/3SE
Brezpilotna Letala Dodatki Tip FPV Kabel
Blagovna Znamka FUNIPICA
nove in rabljene Nova
Paket Da,
Teža 100

Podobni izdelki