SAMD21 M0-Mini 32-bitni ARM Cortex M0 Jedro Združljiv Za Nič Obliki Mini Z10 Spusti ladje

€8.08

-26%

€10.92

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: seeeduino xiao, cortex, samd21, roko m4, nl17sz74usg, arduino samd21, roko m0, sleev, arm cortex m3 mini, arduino nič.

V SAMD21 M0-Mini predstavlja zmogljiv 32-bitni razširitev UNO platforme, vendar majhno velikost, kot je Mikro ali Nano.

Odbor uporablja Atmel je SAMD21 MCU z 32-bitno ARMCortex® M0 jedro.

Združljiv z Nič in M0. V SAMD21 M0-Mini odbor razširi obseg, ki jih ponujajo večjo učinkovitost, zagotavlja različne projekta priložnosti za napravo in izobraževalno orodje za učenje, ki je 32-bitna aplikacija razvoj.

M0 aplikacije, ki segajo od pametnih Is naprave, nosljiva tehnologija, high-tech avtomatizacijo noro robotike.Odbor uporablja Atmel je SAMD21 MCU z 32-bitno ARMCortex® M0 + jedro.Ena njegovih najpomembnejših lastnosti je Atmel je Vgrajena Razhroščevalnik (EDBG), ki zagotavlja popolno debug vmesnik, ki odpravlja potrebo po dodatni strojni opremi in bistveno izboljša enostavno razhroščevanje programske opreme.EDBG tudi podpira virtual COM vrata, ki se lahko uporablja za napravo in zagonski nalagalnik programov. *Iglo varjenje

Napetost: 5V

V SAMD21 M0-Mini predstavlja zmogljiv 32-bitni razširitev Arduino UNO platforme, vendar z majhno velikost, kot so Mikro ali Nano.Odbor uporablja Atmel je SAMD21 MCU z 32-bitno ARMCortex® M0 jedro.

Združljiv z Arduino Nič in Arduino M0.

V SAMD21 M0-Mini matično ploščo razširi serije za zagotavljanje večje učinkovitosti, zagotavljanje različnih projekta priložnosti za napravo, in je idealno učno orodje za učenje, ki je 32-bitna aplikacija razvoj.

Nič aplikacije, ki segajo od pametnih Is naprave, nosljiva tehnologija, high-tech avtomatizacijo noro roboti.Odbor uporablja Atmel je SAMD21 MCU z 32-bitni ARM Cortex® M0+ jedro.Ena njegovih najpomembnejših lastnosti je Atmel je Vgrajena Razhroščevalnik (EDBG), ki zagotavlja popolno debug vmesnik, ki odpravlja potrebo po dodatni strojni opremi in močno izboljša enostavno razhroščevanje programske opreme.EDBG tudi podpira virtual COM vrata, ki se lahko uporablja za napravo in zagonski nalagalnik programov.

Velikost: 5.4x2cm / 2.13x0.79inch

opomba:

Priročnik za meritve, prosimo, dovolite 1-3 mm napako.Prosimo, poskrbite, da vas ne moti, preden ponudbe

Zaradi razlik med različnimi prikazi, posnetek morda ne odraža dejanskih barv projekta.Hvala!

Paket vključuje:

1x SAMD21 M0-Mini 32-bitni ARM Cortex M0 jedro

3x pin

Številka Modela SAMD21 M0-Mini
Vrsta Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka SZYTF
stanje Nova

Podobni izdelki