Suhe plošče jedilni pribor jedilni pribor plošče z pladenj

€20.87

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: pero akpp w211, rose in vitamini, lipcream nude, led smd plcc6, robol trenutke, owari številke, robol nakit, sac golf ebay, lipka oblačila.

Ukrepi: 52x26x40cm elegantno jed rack 2 ravneh: dvojna plast S-oblikovan in dvojno polico možganov design: v plasti od zgoraj navzdol, stran širitev, Primerno shranjevanje jedi, skodelice in različne posode.Ne samo, da je enostavna za beg, ga tudi ohranja kuhinjo očistite.

Izbor visoko kakovostnih materialov, debelejši in močnejši, večja moč, pusti svoj jedilni pribor in vilice skodelice varno shranijo.

Površino s posebno površinsko obdelavo, poliranje lesk in gladko površino.

Vsi materiali in procesi, ki so v skladu z mednarodnimi okoljskimi standardi.

Ta kuhinja jed polica ima 11 jedi, zmogljivosti za 18 sklede, strani mount držalo za 6 skodelic in pokrito nosilec za vaš vilice, žlice, noži in kuhinjskih pripomočkov.

ENOSTAVEN ZA NAMESTITEV: compact jed sušenje točilne organizator vključuje 1 jed polica, 1 Skledo polica, 1 Držalo za jedilni pribor in posoda, 1 Držalo za skodelice, 2 drainer.

ČLEN ZAPRTI ŠKATLI

ODLIČNA KAKOVOST

DOSTAVA 48 H BREZPLAČNO

Brezplačna dostava za vse Španiji

Storimo vse, naš nacionalni ladijski promet po Pošti 48 h popolnoma brezplačno

S številko za sledenje, tako da lahko vedno pridržujemo dostava pot

Za nas stranka posel je zelo pomembno!Volilni sistem predstavlja

Zanesljivost in zagotavlja dober prodajalec, ki jih est In razlog, vas prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli težave V najboljši možni način?

To je ne pošljejo na naslov:

Kanarski CEUTE MELILLA!

Poreklo ES(Izvora)
Blagovna Znamka dp

Podobni izdelki