50Pcs Mehurček Pošiljatelji Oblazinjeni Ovojnice Obložene Poli Mailer Sebi Pečat Črna

€2.40

-45%

€4.44

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: po meri poli mailer, poli mehurček pošiljatelji črna, post sredstev mehurček, pisarniški pripomočki ljudi, rose zlata big bubble mailer, custom kovinski mehurček mailer, črno mehurček mailer, poštne kuverte 50pcs, po meri mailer, moški pisarniški pripomočki.

50Pcs Mehurček Pošiljatelji Oblazinjeni Ovojnice Obložene Poli Mailer Sebi Pečat Bela

Izdelek prodajne točke:

1.Ti pošiljatelji dodate po p barve za pošto in izstopa od ostalih, povsem drugačne od standardnih eno.Vaše stranke bodo veselim, da očarljivo belo ovojnico, v e-pošto.Tisti, oblazinjeni pošiljatelji so lahki poštni obdaja, ne bo dodati vaš ladijskega stroškov.

2.Trganje Odpornost Ovojnice: To oblazinjeni ovojnice s trajno in trdno površino, veliko dela namesto v papirni obliki, ki trgati z ostrimi,težka, ali čudno oblikovane izdelke.Tako je pogosto polietilen listi, zagotavljajo odlično zaščito za pošiljko.

3.Večnamenski Mehurček Pošiljatelji: lahko uporabite za pošto kozmetika, slike, modni dodatki, nakit, zdravila, semena in čebulice, in še veliko več.So oblazinjeni dovolj za zaščito krhkih stvari med prevozom.Na vrh smreke omogoča pritrditev samolepilnih znamk in naslov nalepke enostavno.

4.Self-Drži Ovojnice: Beli poli mehurček pošiljatelji pridejo z samolepilni nedovoljeno spreminjanje pečat.Ko je bila ovojnica, zaprti, je ni mogoče odpreti brez vidnih znakov spreminjanjem.Gladka površina je pošiljatelji, ki omogoča enostavno, da se držijo znamk in naslov nalepke.

Specifikacija:

Barva: Črna

Velikost: 11x15+4 cm,15x20x4cm,16x23+4 cm , Komplet 50.

Material: Nov material PE + Biser filma

Vsebuje:

50pcs Mehurček Oblazinjeni Ovojnice

Uporaba Orodja
Funkcija Na zalogi
Poreklo CN(Izvora)
Oblika Kvadratni
Številka Modela 6
Slog Sodobno
Izdelek Urad Organizator

Podobni izdelki