Novo Xiaomi Mijia Pametna Vrata & Okno Senzor 2 bluetooth 5.1 Light Detection Odpiranje/Zapiranje Evidenc Nadur v Nezaprti Opomnik

€9.37

-30%

€13.39

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: aqara plug, aqara rele t1, aqara vrat senzor, aqara vrata, original xiaomi mi vrata, okna senzor, xiaomi smart žarnica plug, aqara, alarm odprtih, zigbee, aqara eu plug.

Xiaomi Mijia vrata in okna senzor 2

Odpiranje in zapiranje in svetlobe sensortwo v eno,bolj interaktivne prizorov.

Opomba: Ta senzor je priključen prek povezave Bluetooth, oddaljeno povezavo, če je potrebno, Xiaomi Mijia Prehod 3 je potrebno!!!

Značilnosti:

· Odpiranje in zapiranje zapisov · Mobilni telefon sinhroni push · Time out niso zaprta opomnik · Nov svetlobni senzor · Dostop xiaomi Al speakervoice oddaja

Obstajajo zapisi odpiranje in zapiranje

• Tako ste lahko prepričani, ko greš ven.Skozi magnetno indukcijo na vrata in okna senzor, sodnik odpiranje in zapiranje države.Po dostop do Bluetooth prehod, lahko preverite stanje naprave preko mobilnega telefona kjerkoli in kadarkoli

Povezanost "Xiaomi AI speaker"

• Stanje lahko oddaja z glasovnimi*, ki lahko interakcijo z Xiaomi AI zvočnikov doma, da je oddaja glasu, in boste vedeli, kdaj okna in vrata se odprejo in zaprejo.

Na novo dodani senzor za svetlobo

• Namestitev: 1. Odtrgajte zaščitno folijo. 2. Poskusite poravnati ko nameščate. 3. Montažni razmik je manj kot 18 mm. • Priklop: 1. Odprite Mijia app in dodajte opreme. 2. Scan QR kodo izdelka. 3. Je povezava uspešna. *Mobilni telefon sinhroni push, nenormalno stanje, opozorila, dostop do funkcije Mijia povezava Xiaomi AI zvočnik oddaja, je treba uporabljati z Bluetooth prehodom ali inteligentne izdelke z vgrajenim Bluetooth prehod funkcija. *Za uresničitev prizorišče odpiranje vrat in osvetlitev ponoči, je treba ustvariti inteligentne scene skozi MiHome aplikacijo in jo uporabite, da z Bluetooth prehodom ali inteligentne izdelke z vgrajenim Bluetooth prehod funkcija. *Med namestitvijo, poskusite poravnati namestitev oznake na strani glavnega telesa in magnet, in jih prilepite v zahtevani odpiranje in zapiranje območij (priporočljivo je, da senzor telo nameščen na omejeno površino odpiranje in zapiranje prostora, magnet je trebanameščen na aktivni površini odpiranje in zapiranje prostora in namestitev vrzel, bi moralo biti manj kot 18 mm pri vrata in okna so bila zaprta)

• Zaznavanje svetlobe, povezovanje z več prizorov.Ko svetlobni senzor zazna, da je okoljske svetlobe postane temna, je lahko povezana z inteligentno lučka za uresničitev scene avtomatsko razsvetljavo po tem, ko odprete vrata na noč*

Dostop do MiHome app

• Snemanje dnevnih pomočnik.Po dostop do MiHome app, je lahko povezana z drugimi inteligentnih naprav v domu.Za primer, ko hišne ograje je odprla, je pametno fotoaparat lahko samodejno snemanje video, ga prenesite v oblaku, in pritisni in opomniki in majhnih video posnetke na mobilnem telefonu.

Več načine, da igrajo, jih ustvarili.

Majhno telo, ga prilepite design, lahko nalepite na vse odprite in zaprite naprav na dom.Naj tradicionalnih opreme v dom postane član pametnega doma.

Je enostaven za namestitev in priključitev.

*Mobilni telefon sinhroni push, nenormalno stanje, opozorila, dostop do funkcije Mijia povezava XiaomiAl zvočnik oddaja, je treba uporabljati z Bluetooth prehodom ali inteligentne izdelke z vgrajenim Bluetooth prehod funkcija. *Za uresničitev prizorišče odpiranje vrat in osvetlitev ponoči, je treba ustvariti inteligentne scene skozi MiHome aplikacijo in jo uporabite, da z Bluetooth prehodom ali inteligentne izdelke z vgrajenim Bluetooth prehod funkcija. *Med namestitvijo, poskusite poravnati namestitev oznake na strani glavnega telesa in magnet,in jih prilepite v zahtevani odpiranje in zapiranje območij (to je priporočamo, da senzor telo nameščen na omejeno površino odpiranje in zapiranje prostora,magnet mora biti nameščen na aktivni površini odpiranje in zapiranje prostora in namestitev vrzel, bi moralo biti manj kot 18 mm pri vratih in okna so bila zaprta)

Številka Modela Xiaomi Mijia Pametne Vtičnice Priključite 2
Lestvica NA
Blagovna Znamka aqara
Max speed NA
Članice Zbora Ready-to-Go
Žiro NA
Nadzor Kanalov 2 Kanali
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki